سبد خرید

همسر دهن بین

همسر دهن بین

موضوعات مهم آموزش

دهن بینی در زندگی مشترک

دهن بین به فردی اطلاق می شود که مبنای زندگی خود را بر خوش باوری بنا نهاده و بدون اینکه بر روی گفتار مردم تحلیل یا ارزیابی صورت دهد، حساب ویژه باز می کند. نقطه تاریک در مورد یک فرد دهن بین آن است که وی به صورت مستقل، هیچ گونه نظریه و ایدئولوژی ندارد و مجموعه اعتقادها و باورهایش از خود نیستند. در واقع بایدها و نبایدهای زندگی یک فرد دهن بین از هیچ گونه تفکر و اندیشه ی سالمی نشأت نگرفته است. البته به عقیده ما باید دهن بینی را یک موضوع نسبی دانست؛ یعنی این طور نیست که فردی در همه جهات و زمینه‌ها دهن‌بین باشد و تقریباً اکثر انسان‌ها در برخی از ابعاد زندگی ممکن است گرفتار این صفت بشوند مثلاً‌ فردی در بعد سیاسی زود‌ باور و خوش باور باشد و فردی دیگر به خرافه‌های متعارف بین مردم عمل کند و به آن‌ها ترتیب اثر دهد و… اما برخی افراد خیلی خوش‌باورند و زودتر از دیگران در مسائل مختلف زندگی تحت تأثیر سخنان دیگران قرار می‌گیرند این صفت بیشتر از هر فرد دیگری به خود افراد دهن‌بین ضرر می‌رساند و گاهی نیز افرادی که با آنان ارتباط نزدیک خانوادگی یا شغلی و… دارند از ساده اندیشی و خوش‌باوری آن‌ها متحمل آسیب و ضررهای مختلف می‌شوند. فاطمه پیوسی برگذار کننده دوره های آموزشی آموزه های توانمند سازی زنان می باشد و در این مقاله از وب سایت فاطمه پیوسی، سعی می کنیم تمام ابعاد دهن بینی را مورد بررسی قرار دهیم.

دهن بینی در زندگی

پس از بررسی معنای دهن بینی، حال می خواهیم ببینم که زندگی با یک فرد دهن بین، چگونه است. اثرات زندگی با یک فرد دهن بین شامل چه مواردی است و نحوه برخورد و رفتار ما با یک فرد دهن بین چگونه باید باشد؟ زندگی کردن با یک فردی که خصلت دهن بینی دارد نه تنها ساده نیست، بلکه تا حدود زیادی دشوار است. علت این قضیه هم به این بر می گردد که شما با یک نفر و یک سری عقاید واحد و واضح زندگی نمی کنید. در ظاهر قضیه شما یک نفر را می بینید اما در باطن شما با شخصی سر و کار دارید که افکار و رفتار او حاصل نظرات و عقاید چندین نفر است. این افراد انتخاب های زندگی خود را بر اساس عقاید دیگران انجام می دهند. بستگی دارد چه کسی به آنها چه چیزی بگوید. برای مثال، همسری که تا دیروز با روسری های شاد شما مشکلی نداشت، امروز می خواهد شما چادرهای مشکی سنگین سر کنید، چون مادرش این طور گفته است. اگر فردا همکارانش در محل کار از زن های امروزی و مدرن تعریف کنند، او نیز دوست دارد زنی مدرن و شیک داشته باشد که هر روز در آرایشگاه ها رنگ عوض می کند. دهن‌بینی می‌تواند شدت و ضعف داشته باشد که نوع ضعیف آن تقریباً در همه انسان‌ها وجود دارد و شدت آن می‌تواند به یک اختلال منجر شود. یک مرتبه دیگر تاکید می کنیم که دهن‌بینی در برخی افراد می‌تواند امری نسبی باشد یعنی این طور نیست که فرد در همه جهات و زمینه‌ها دهن‌بین باشد و در برخی از ابعاد زندگی ممکن است گرفتار این صفت بشود. از آنجا که افراد دهن بین معمولا تسلیم اراده و تصمیم گیری دیگران می شوند، گاه اتخاذ یک تصمیم که اساس و ریشه منطقی ندارد می تواند بنیان زندگی مشترک را متزلزل کند. برای جلوگیری از این قضیه، حتما آموزه های فاطمه پیوسی را بررسی نمایید.

افراد دهن بین چند دسته هستند؟

افراد در زمینه دهن بینی را می توان به دو دسته تقسیم نمود. هر دسته آسیب های مخصوص به خود را برای خویش و اطرافیانشان ایجاد می کنند که در ادامه آن ها را مطرح می کنیم. دسته اول افرادی هستند که عادت کرده‌اند هر چه را که بشنوند بپذیرند. در واقع این افراد در طول عمرشان آموزش خاصی در جهت فکر کردن در مورد آنچه که می‌شنوند دریافت نکرده و تمرینی ندارند. شاید هم هنوز از این ناحیه آسیب نخورده‌‌اند تا حواس‌شان را جمع‌تر کنند. به هر حال این‌ها همیشه همین طور بوده‌اند، الآن هم، همان الگوهای قبلی‌شان را تکرار می‌کنند اما جای آموزش و ‌‌یادگیری دارند و می‌توانند با فراگیری روش‌های تجزیه و تحلیل و جایگزین کردن «عادت جدید»، «عادت قبلی» را کنار بگذارند. پس بهتر است در مواجه به این دسته، هشدارهای لازم را به ایشان بدهیم تا از وقوع حوادث مخرب، جلوگیری کرده باشیم. دسته دوم کسانی هستند که به طور واضحی می‌دانند نباید هر حرفی را باور کنند، اما نحوه برخورد با موضوعات جدید و تحلیل و بررسی شنیده‌ها را نمی‌دانند. این‌ها نیز نمی‌دانند با آنچه که می‌شنوند چگونه برخورد کنند، آنها را از چه فیلترهایی بگذرانند، در چه کوره‌هایی قرار دهند ‌‌یا از چه آنزیم‌هایی برای هضم آن استفاده نمایند و متأسفانه تنها وقتی از این ناحیه ضربه خوردند برایشان ‌‌یادآوری می‌شود که باید زودتر خود را مجهز به سپر بررسی و تحلیل می‌کردند. خوشبختانه این دسته هم با آموزش می‌توانند به سطح قابل قبول و درک و تجزیه و تحلیل برسند. دسته سوم هم کسانی هستند که انگار‌‌یک محفظه تو خالی، بین گوش و مغزشان کار گذاشته شده، به طوری که هیچ‌‌یک از شنیده‌های آنها، این قدرت را ندارد که از آن محفظه خارج شده و به مغزشان برسد، بنابراین بعید است آموزش بتواند تأثیری بر این دسته بگذارد. اما دسته‌های اول و دوم می‌توانند تحت آموزش‌هایی از راه مقدماتی‌‌یا پیشرفته قرار بگیرند و زودباوری و دهن‌بینی خود را کنار بگذارند. ما در موسسه هنر زنانگی و زندگی فاطمه پیوسی سعی داریم این آموزش ها را در اختیارتان قرار دهیم.

درون ذهن یک آدم دهن بین چه می گذرد؟

چرا یک آدم دهن بین، مدام دهن بینی می کند؟ اصلا چه اتفاقی می افتد که یک فرد در زندگی دهن بین می شود؟ این ها سوالاتی هستند که مکررا از فاطمه پیوسی پرسیده شده و در این قسمت قصد داریم پاسخ مناسبی به آن ها بدهیم. برای یک آدم دهن بین منطق و تفکر درباره موضوعات جایی ندارد. برای او مهم است که دیگران چه می گویند. به خصوص اگر این گفته از سوی فردی باشد که آنها برایش ارزش قائل هستند (مانند مادر، پدر یا یک دوست)، آن گفته کاملا درست است و هیچ حرفی در مورد آن نمی توان زد. به عبارت دیگر، دهن بینی صفت است که بر اساس آن فرد معیارهای شخصی ندارد و با معیارهای دیگران زندگی می کنند. دلیل این نوع تفکر می تواند به دلیل اعتماد به نفس پایین باشد. ممکن است شخص فاقد بلوغ فکری تربیت شده است و انتخاب هایش همیشه توسط دیگران انجام شده است. داشتن والدین سخت گیری که استقلال فرزند خود را از بین برده اند، می تواند عامل آن باشد. در دوران کودکی در مواقع انتخاب، این فضا به او داده نشده و دائما والدین اش برای او تعیین تکلیف کرده اند. ابتلا به یک بیماری خلقی نیز می تواند در این امر دخیل باشد. البته، دهن بینی شدت و ضعف دارد. معمولا ممکن است همه ما گاهی نظر دیگران را بی چون و چرا بپذیریم. اما فردی که دچار اختلال خلقی است، به راحتی و به دفعات ممکن است در اثر عوامل و شرایط بیرونی تغییر عقیده بدهد. ابتلا به اختلال شخصیت نیز با دهن بینی در ارتباط است. مبتلایان به اختلال شخصیت نمایشی، مرزی، وسواسی و وابسته بیشتر از دیگران ممکن است دهن بین باشند. اگر شما هم خود را در مرز دهن بینی می بیند، کافی است به موسسه هنر زنانگی و زندگی فاطمه پیوسی سر بزنید تا در کنار هم این مشکل را رفع کنیم.

زندگی با همسر دهن بین

شاید مهم ترین قسمت مقاله دهن بین همین قسمت باشد. جایی که شما با یک فرد دهن بین، زیر یک سقف زندگی می کنید. بهرحال چه بخواهید بپذیرید و چه نخواهید از این دست افراد در اطرافمان زیاد وجود دارد که نمی توانیم آن ها را حذف کنیم زیرا گاهی این افراد از نزدیک ترین افراد زندگی مان هستند مثل خواهر، مادر، پدر و یا همسر. به طور قطع همسر اهمیت بیشتری دارد؛ چرا که در هر لحظه و هر ثانیه با او در تعامل هستیم و تا آخر در کنارش خواهیم ماند.

نشانه های همسر دهن بین

۱- عدم استقلال : یکی از مشکلاتی که باعث دهن‌بینی می‌شود این است که فرد در روال تربیتی‌اش در طول دوران زندگی، استقلال انتخاب را آموزش ندیده است؛ فرد در دوران کودکی در مواقع انتخاب، این فضا به او داده نشده و دائما والدین اش برای او تعیین تکلیف کرده‌اند، بنابراین چنین فردی دارای ثبات رأی نیست و نظر دیگران را بر نظر خود ارجح می‌داند.
۲- اعتماد به نغس پایین : افراد دهن بین معمولا از اعتماد به نفس ضعیف رنج می‌برند به گونه‌ای که اگر حتی رای و نظر خودشان در حل مسئله‌ای بجا و منطقی باشد به دلیل تردیدها و نداشتن اعتماد به نفس و تکیه به تصمیمات دیگران، ترجیح می‌دهند مطابق نظر دیگران به نتیجه گیری برسند. چنین افرادی، معمولا تایید و تشویق دیگران نقش حیاتی در زندگی شان بازی می‌کند، وابستگی زیادی به اطرافیان شان دارند و ریسک پذیری بالایی ندارند.
۳- اختلال تمرکز : دومین دلیل دهن بین بودن افراد، اختلال تمرکز است؛ افرادی که دچار اختلال تمرکز هستند به دلیل اینکه تمرکز کردن روی مسائل مختلف برای آن‌ها دشوار است. آن ها اگر در شرایطی قرار بگیرند که نظر دیگران نسبت به نظر خودشان متفاوت باشد یا حتی یکی ازنظرت خودشان را شامل شود آنجاست که تغییر عقیده می‌دهند و بی‌ثباتی را می‌توانیم در آن‌ها ببینیم.
۴- اختلال خلقی : افرادی که اختلال خلقی دارند یکی از مسائل اصلی‌شان این است که ثبات رأی ندارند. باید توجه داشت که دلیل دهن بین بودن این افراد، تغییرات خلقی و درونی است چنانچه در یک فضای هیجانی این اختلال خلقی تشدید می‌شود و بعد دهن‌بینی را به این افراد نسبت می‌دهیم درحالی‌که دلیل اصلی آن‌ها خلق متفاوتشان با محیط است.
دو نکته ی اساسی در برخورد با همسر دهن بین :
I. جملات و پندهای خود را در قالب غیر امری بیان دارید.
II. در جمع و حضور دیگران در مورد صفتش با او حرفی نزنید.

راهکارهایی برای درمان رفتار همسر دهن بین

۱) فقط ویژگی های منفی را نبینید:

یکی از نکات مهم که به راحتی، ارتباط هر فرد را چه در تعاملات زوجین و چه در دوران تجرد و در مراودات فرد با همکاران، دوستان و آشنایان از بحران نجات می دهد و ارتباط او را با طرف مقابل سازنده تر می سازد، آشنایی و تسلط بر مفهوم «پذیرش» است. بر هیچ کسی پوشیده نیست که معمولا هر انسانی در کنار ویژگی های مثبتی که دارد از چند خصلت شخصیتی منفی نیز برخوردار است که بسیاری از زوجین تصور می کنند این ویژگی های منفی مختص به همسر خودشان است و مردان یا زنان دیگر از کمال شخصیتی برخوردارند. در چنین حالتی زن یا مرد دست به مقایسه همسر خود با دیگر مردان یا زنان می زند، چشم خود را بر ویژگی های مثبت او می بندد و با حساسیتی ریزبینانه از ویژگی های منفی همسرش فاجعه سازی می کند و باعث ایجاد مشکلات زیادی در زندگی مشترکشان می شود.
۲) غیر مستقیم تاثیر بگذارید:

چنانچه همسران به پذیرش یکدیگر دست یابند آن گاه دست از تلاش برای تغییر یکدیگر برمی دارند و با پذیرش شخصیت همسر خود به همان طریقی که هست مسیر همواری را برای ایجاد یک تاثیر مناسب بر روی یکدیگر فراهم می آورند. واکنش قطعی و قابل پیش بینی افراد زمانی که از طرف همسرشان تحت فشار برای تغییر قرار می گیرند، نوعی گارد دفاعی، مقاومت بالا و بی دلیل است. هنر هر انسانی در آن است که بتواند به گونه ای نامحسوس وارد فضا و جو روانی طرف مقابل شود و توانمندی تاثیرگذاری غیرمستقیم را بر او داشته باشد.
۳) تاثیرگذاری غیر مستقیم بر همسر :

اگرچه بعضی همسران ادعا می کنند که کاری به کار همسرشان ندارند، اما به نظر می رسد در بعضی شرایط، تلاش خودشان را کرده اند همسرشان را تغییر دهند تا اصلاح شود منتها از آنجا که موفق نشده اند، زحماتشان بی نتیجه مانده است و فکر می کنند که هیچ گاه با همسرشان به تفاهم نخواهند رسید! هرچند گاهی ممکن است زن یا شوهری که تصمیم به تغییر همسرش گرفته است، فکر و تصمیمات خودش اشتباه باشد اما مطالعه راهکارهای زیر می تواند به حفظ رابطه مناسب زوجین برای تغییر مثبت همسر کمک کند.
۴) آشنایی با خلق و خوی همسر :

همسر خود را با تمام نقاط قوت و ضعفش بشناسید، بپذیرید و تاثیر بگذارید نه آنکه تغییر دهید. شناسایی و آشنایی با خلق و خو و ویژگی های مثبت و منفی همسر و همچنین پذیرش خصلت های منفی او در کنار نقاط قوتش، یکی از مهم ترین مهارت های حفظ روابط زوجین است. چنانچه دست از سخت گیری ها و تلاش برای تغییر او بردارید و همان میزان انرژی را برای تاثیرگذاری نامحسوس روی همسرتان صرف کنید، به احتمال زیاد قدرت ورود شما به فضای روانی و روحی او بیشتر خواهد شد.
۵) حفظ آرامش و همراهی با همسر :

به منظور اثرگذاری روی همسرتان با او همراه شوید. در موارد بسیاری دیده می شود که زوجین به جای آنکه از طریق ورود به فضای روانی همسر دهن بین و همراهی با او اثرگذاری خود را بیشتر کنند، دقیقا مقابل او می ایستند و از هیچ تلاشی برای به اثبات رساندن این امر که همسرشان دهن بین، وابسته و در اتخاذ تصمیمات زندگی ناتوان است، فروگذار نمی کنند. فراموش نکنید که اگر از ابتدا با مخالفت شروع کنید همسرتان همواره گمان می کند که شما هیچ وقت به درک درستی از چرایی رفتارهای او نرسیده اید. گاهی برای تغییر آرام یک صفت شخصیتی ناپسند به برنامه ریزی اصولی، گذشت زمان و حفظ آرامش در کنار همراهی با همسر احتیاج دارید تا رفته رفته موفق شوید او را به استقلال فکری و شخصیتی مطلوب برسانید.
۶) انجام ندادن رفتارهای ناشی از عصبانیت :

برای اثبات خود به همسرتان، اختلاف و درگیری های بیشتری ایجاد نکنید. در بسیاری از موارد خصوصا در برخورد با افرادی که اعتماد به نفس ضعیفی دارند و از طرفی تمام تلاش خود را می کنند تا نه تنها حقارت های درونی خویش را در سایه اعتماد به نفس کاذب ارتقا بخشند بلکه دست به ارزیابی و یا تحقیر ارزش ها و فرهنگ طرف مقابل نیز می زنند، بهترین راهکار این است که برای اثبات خودتان به همسرتان، رفتارهایی که نشان دهنده عصبانیت باشد، انجام ندهید.

۷) اطلاعات کافی را در اختیارشان قرار دهید :

کسی که دچار دهن بینی است، به خود و درستی تصمیماتش اعتماد ندارد، از همین روست که دائما نظر دیگران را قبول می کند. ارائه اطلاعات کافی از جنبه های مختلف موضوع می تواند به او کمک کند که تصمیم بهتری بگیرد. برای مثال، فرض کنید می خواهید همسرتان را قانع کنید که در شهر دیگری زندگی کنید. اگر هر روز فقط بگویید که می خواهید از این شهر و خانواده همسرتان دور شوید، نتیجه خوبی از این بحث نخواهید گرفت. در عوض، ارائه اطلاعاتی از نرخ اجاره خانه، آب و هوای منطقه، متوسط درآمدها و دیگر مسائل مربوط به بهبود شرایط زندگیتان در صورت مهاجرت می تواند به او کمک کند که تصمیم بهتری بگیرد.
۸) مهندسی معکوس کنید :

به جای آنکه با همسرتان مقابله کنید و تلاش کنید به او ثابت کنید که دهن بین و وابسته به نظر دیگران است، با او همدلی کنید. از تصمیمات جزئی او حمایت کنید و به او صفت های خوبی را نسبت دهید. برای مثال به او بگویید «از اینکه می بینم همیشه روی پای خودت هستی و زندگی را مستقل اداره می کنی، لذت می برم.» گاهی برای تغییر آرام یک صفت شخصیتی ناپسند به برنامه ریزی اصولی، گذشت زمان و حفظ آرامش در کنار همراهی با همسر احتیاج دارید تا رفته رفته موفق شوید او را به استقلال فکری و شخصیتی مطلوب برسانید.
۹) کنایه نزنید :

زمانی که همسرتان تصمیمی شخصی می گیرد که در جهت میل و خواسته شما نیز هست، به او نگویید: «حالا ببینیم باز چه کسی تصمیمت را تغییر می دهد.» برچسب زنی باعث می شود که همسرتان وارد فضای لجبازی شود و شاید به عمد تصمیمش را تغییر دهد.
۱۰) با خانواده‌ها وقت بگذرانید :

ممکن است در آغاز راه فاصله گرفتن همسرتان از خانواده‌اش او را بترساند و نسبت به ادامه این شکل زندگی مردد باشد. پس هیجان‌زده عمل نکنید و تا زمانی که شرایط آرام‌تر شود صبر کنید. جدا کردن او از خانواده‌اش به قیمت بحث و قهر به شما کمکی نخواهد کرد. یادتان نرود به میان آمدن پای قهر، یعنی ناموفق بودن شما در حل مشکل.

تصمیم گیری در زندگی با وجود همسر دهن بین

از آنجا که پیشبرد اهداف در زندگی از طریق تصمیم گیری صورت می گیرد، لازم است در باب این موضوع نیز نکاتی را مطرح کنیم. در فرآیند تصمیم گیری، زوجین باید با یکدیگر مشارکت کنند و در نهایت تصمیم عاقلانه تر را اتخاذ کنند. از آنجا که افراد دهن بین معمولا تسلیم اراده و تصمیم گیری دیگران می شوند و گاه اتخاذ یک تصمیم که اساس و ریشه منطقی ندارد می تواند بنیان زندگی مشترک را متزلزل کند در نتیجه موسسه هنر زنانگی و زندگی فاطمه پیوسی توصیه می کند به هنگام گرفتن تصمیمات مهم، یک سری نکات را رعایت کنید :

قدرت تصمیم گیری را در او فعال کنید :

دهن بینی از شخصیت متزلزل و فقدان قدرت تصمیم گیری در فرد حاصل می شود. همسر شما شاید تا به حال هیچ وقت تصمیماتی بر اساس میل و خواسته خود نگرفته است. شما باید قدرت تصمیم گیری را در او رشد دهید. از تصمیمات شخصی او شروع کنید. اگر لباسی را انتخاب کرده است که به نظر شما ظاهر خوبی ندارد، با این حال آن را تایید کنید. مشوق تصمیمات درستش باشید و بگویید تو همیشه بهترین تصمیم را می گیری. این تغییر رفتار با دو مزیت همراه است. از فضای تنش، جنگ و جدل و لجبازی با همسرتان خارج می شود و همراهی بیشتری با یکدیگر پیدا می کنید. در عین حال، او اعتماد به نفس و اشتیاق بیشتری برای تصمیم گیری پیدا می کند.
در تصمیمات شخصی دخالت نکنید :

زمانی که دهن بینی زن یا شوهر متوجه تصمیمات شخصی اش می شود، مداخله ای نکنید و اجازه بدهید تصمیمات شخصی اش را به هر طریقی که خودش صلاح می بیند اتخاذ کند.
تصمیمات را فورا به مرحله اجرا بگذارید:

در مواردی که بالاخره موفق می شوید، تصمیم مستقل و مناسبی از سوی همسرتان دریافت کنید، معطل نکنید. اقدامات لازم برای اجرای این تصمیم را همان روز انجام دهید. اگر بالاخره موافقت همسرتان را برای شروع یک کلاس، رفتن به یک سفر دونفره یا خرید یک وسیله برای منزل یا هر چیز دیگری جلب کرده اید، فرصت را از دست ندهید. برداشتن گام های اولیه و فوری برای اجرای این تصمیم فرصت اثرگذاری و تغییر رای را از دیگران می گیرد. تکرار اجرایی شدن تصمیمات مستقل باعث می شود افرادی که در زندگی شما تاثیرگذار هستند، پیغام را دریافت کنند و پس از مدتی شما را به حال خودتان رها کنند.

روند درمان اختلال دهن بینى از نظر دکتر محمدیان

دکتر محمدیان (دکترای روانشناسی عمومی) پس از سال ها تجربه و معاینات مختلف بر روی بیمارانی که دچار مشکل دهن بینی بوده اند، مطالبی را ارائه کرده اند که با هم آن ها را بررسی می کنیم. محمدیان با اشاره به اینکه افراد دهن بین زمانی که با کسی صحبت می‌کنند باید او را لمس کنند تا مخاطب آنها را نگاه کند، اظهار کرده:
این افراد زمانی که مخاطب آنها را نگاه کرد حرف‌های خود را می‌زنند و چون شخصیت والد آنها که منطق در آن جا قرار دارد، کار نمی‌کند یا ضعیف است، به صورت بیمار گونه هر آنچه را که از محیط اطراف دریافت می‌کنند، در رفتار خود نشان می‌دهند. وی تصریح کرد: در واقع فرد دهن بین یعنی کسی که اختلال شخصیت وابسته دارد؛ مانند کسی می‌ماند که سیستم ایمنی بدنش ضعیف است و با ورود کوچکترین ویروس در بدنش رشد و نمو کرده و شروع به نشان دادن علائم می‌کند، لذا کوچکترین حرف روی افکار فرد دهن بین نفوذ کرده و خود را به صورت رفتار در شخص دهن بین نشان می‌دهد.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دهن بینی قابل درمان است، بیان کرد: اگر در حالت خیلی خفیفی باشد قابل درمان است و با تقویت شخصیت والد و بالغ فرد دهن بین این مشکل برطرف می‌شود، اما اگر به صورت اختلال شخصیت وابسته باشد، پروسه و فرآیند درمان طولانی است. محمدیان افزود: اگر اختلال شخصیت وابسته از کودکی و در هر کدام از مراحل رشد شناختی در فرد دهن بین شکل گرفته باید وارد ناخودآگاه ذهن شد تا بتوان به آنها کمک و شخصیت والد را در آنها تقویت کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای درمان مشکل دهن بینی باید از حالت کودکی و ثبت شناخت فرد در کودکی بکاهیم تا دهن بینی کم شود و معمولا افراد دهن بین معتاد و سیگاری بوده یا پرخوری‌های مداوم را به عنوان علائم جسمی در خود دارند. این دکترای روانشناسی عمومی در پایان با اشاره به اینکه این افراد از پدر و مادر دهن بینی دارند گفت: این مسئله به این علت است که شخصیت کودک آنها بیمار است و حتی اگر پدر و مادر خود را از دست دهند یک جایگزین خواهند داشت، مانند یک نابینا که نیاز به فردی دارد تا مسیر را به او نشان دهد؛ بنابراین برای رفع این مشکل بهتر است از روانپزشک یا روانکاو مشاوره و راهنمایی‌های لازم را دریافت کرد. این بود قسمتی از نظرات یک متخصص روانشناس در زمینه دهن بینی.
سخن پایانی

تغییر دادن شیوه تفکر و زندگی افراد دهن بین کار ساده ای نیست. محال ممکن است که با یک بار اجرایی کردن راهکارهای فوق، به نتیجه آنی و دائمی برسید. ممکن است صدها بار شیوه های فوق را روی همسرتان اجرا کنید تا به مرور زمان او به استقلال فکری و عملی بیشتری دست پیدا کند. یادتان باشد که نباید در این مسیر دلسرد شوید و همچنان به پرورش حس استقلال در او ادامه دهید.
دهن بینی از آن دست صفاتی است که گاهی خود فرد را نیز اذیت و آزار قرار می دهد. اگر جز افرادی هستید که اعتماد به نفس پایینی دارند و در زندگی به والدین و اطرافیان احساس وابستگی زیادی دارید، موسسه هنر زنانگی و زندگی فاطمه پیوسی به شما توصیه می کند که حتما به مشاور مراجعه کنید. لازم است ابتدا علت وابستگی خود را کشف کرده و سپس آن را درمان کنید. در این راه، ما نیز همراه و یاورتان خواهیم بود. برای شرکت در دوره های آموزشی هنر زنانگی را می توانید با ما همراه شوید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =