همسر برون گرا کیست
در مقاله همسر برون گرا در قسمت اول کارشناسان سایت فاطمه پیوسی قصد بررسی مبحث همسر برون گرا کیست را برای شما عزیزان دارند. در ابتدا توضیحات مختصری در مورد برونگرایی برای شما آماده نموده ایم. برون گرایی یک ویژگی شخصیتی است که معمولا با خوش رویی، انرژی زیاد، و یا پرحرفی مشخص می شود. به طور کلی، این اصطلاح به وضعیتی اطلاق می گردد که شخصی از بودن با دیگران شارژ شود یا انرژی خود را از بودن با افراد دیگر جلب کند. نقطه مقابل، کسب انرژی از تنها بودن به عنوان درونگرایی شناخته می شود. نشانه های برون گرایی، برون گرایی اولین بار در اوایل قرن بیستم توسط روانپزشک کارل جانگ مطرح شد و تصور می شود که برون گرا ها از نیم تا سه چهارم از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند. افرادی که به عنوان برون گرا شناخته می شوند ، تمایل به کسب تجربیات جدید و ارتباطات اجتماعی دارند که به آن ها اجازه می دهد تا حد امکان با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند. کسی که بسیار برون گرا است، وقتی مجبور شود بیش از حد تنها بماند، احتمالا احساس بی حوصلگی یا حتی اضطراب خواهد کرد. گرچه بسیاری از متخصصان روانشناسی معتقدند برون گرایی و درون گرایی مقیاس هایی متغیر اند و تعداد بسیار کمی از افراد برون گرای خالصهستند، اما درجه برون گرایی شخص عامل اصلی شخصیت آن هاست و تغییر آن به طور کلی دشوار است. البته غیرممکن نیست. در ادامه مطلب همسر برون گرا کیست همراه ما باشید. برون گرا های واقعی غالبا تحت عنوان افراد دارای زندگی گروهی تلقی می شوند ، اما ممکن است با افراد درونگرا ناسازگاری داشته باشند ، که درونگرا ها انرژی و اشتیاق برونگرایان را بیش از حد یا تحمل آنها را دشوار تلقی کنند.
چند سوال در مورد افراد برون گرا در ادامه مقاله همسر برون گرا برای شما آورده ایم. آیا همه افراد درونگرا یا برونگرا هستند. بسیاری از افراد به طور قابل توجهی برون گرا تر از درون گرا بودن هستند، یا برعکس اما تعداد زیادی از افراد می توانند به طور دقیق تر در دسته ی میانه رو طبقه بندی شوند، که شخصیت آن ها به طور مساوی بین صفات درون گرا و برون گرا تقسیم شده است. آیا برون گرا ها همیشه اجتماعی و مردم دوست هستند. نه لزوما در حالی که معمولا تصور می شود که خجالتی بودن دلالت بر درون گرایی دارد، ممکن است یک برون گرا خجالتی باشد یعنی ممکن است شخصی انرژی خود را از مردم بگیرد و از بودن در کنار افراد دیگر لذت ببرد، اما در اطراف غریبه ها عصبی شود یا صحبت کردن در یک گروه برایش دشوار باشد. امیدواریم که با توضیحات داده شده پاسخ سوال همسر برون گرا کیست را گرفته باشید. در ادامه مقاله همسر برون گرا در مورد ازدواج درونگرا با برونگرا صحبت از فاطمه پیوسی صحبت خواهیم کرد. درون گرایی و برون گرایی از ویژگیهای شخصیتی هستند که باعث ایجاد تفاوت های رفتاری در افراد می شوند. بسیاری از متخصصین به تاثیرات این ابعاد شخصیتی پرداخته اند و تست های شخصیتی بسیاری در این زمینه وجود دارد. اما سوالی که برای اکثر افراد مطرح است این است که آیا دو فرد با ویژگی شخصیتی متفاوت ازدواج موفقی را شکل می دهند یا خیر. در ادامه مطلب همسر برون گرا کیست به صورت مختصر به پاسخ این سوال می پردازیم. وجود این تفاوت ها در امر ازدواج در مواردی به شکل گیری یک رابطه خوب و موفق ختم می شود و در مقابل هم در مواردی به ناسازگاری و نارضایتی می انجامد. پس همان طور که تفاوت افراد درون گرا و برون گرا می تواند با هم پوشانی شرایط خوبی را فراهم کند در مقابل تهدید بزرگی برای رابطه محسوب می شود. در ادامه برای شناخت بهتر همسر برون گرا کیست چندین خصوصیات این افراد را برای شما آورده ایم. ویژگی همسر برون گرا، دارای علایق بسیاری هستند. ارتباطات و تعاملات اجتماعی بسیاری دارند. از کار گروهی لذت می برند. اگر زیاد تنها بمانند احساس منزوی بودن می کنند. به راحتی ابراز احساسات می کنند.
برای انگیزه و خلاقیت از منابع بیرونی انگیزه می گیرند. از این که در مرکز توجه باشند بسیار لذت می برند. عاشق صحبت کردن هستند. تمایل دارند از طریق مباحثه مشکلات را پشت سر بگذارند. تعاملات اجتماعی به آن ها انرژی می دهد. در نظر اطرافیان آدم های پرصحبتی هستد. بسیار گشاده رو هستند و شناخت دنیای درونی آن ها کار آسانی است. چگونه ازدواج برون گرا با درون گرا منجر به خوشبختی می شود. نکته حائز اهمیتی که در بحث ازدواج برون گرا با درون گرا وجود دارد این است که زوجین باید به میزان و شدت درون گرایی و برون گرایی خود پی ببرند. چنانچه میزان تفاوت موجود بین سطح درون گرایی و برون گرایی آن ها آن چنان زیاد نباشد و هر دو از سایر معیار های لازم برای داشتن یک ازدواج موفق برخوردار باشند. دیگر ازدواج آن ها غیر ممکن یا توام با اختلاف های شدیدی نخواهد بود. شناخت تیپ شخصیتی یک دیگر موجب می شود تا دلیل رفتار های پارتنرتان را به درستی درک کنید و در مورد آن ها دچار سو تفاهم نشوید. همچنین شما می توانید با شناخت ویژگی های شخصیتی متفاوتی که با یک دیگر دارید در مورد مشکلات احتمالی در طول زندگی مشترک تبادلنظر کنید و با هم فکری به حل مسئله بپردازید. بنابراین عدم تشابه بین تیپ های شخصیتی الزاما موجب شکست ازدواج نخواهد شد. توجه به نیازهای همسر در شرایطی که مطلوب خودتان است. به طور مثال اگر فردی درون گرا از شرکت در جمع های مختلف گریزان است. می تواند با حضور یافتن در جمع های مورد علاقه اش به تقویت مهارت های ارتباطی خویش بپردازد. همانند عضویت در جمع خوشنویسان یا گروه های نقد و بررسی فیلم و کتاب. فرد درون گرا هم با در نظر گرفتن این نکته که اگر با همسرش در جمعی حضور دارد همواره به او نیز مجال صحبت کردن دهد و با تأیید کردن وی به تقویت اعتماد به نفسش کمک کند. فراموش نکنید در چنین شرایطی او به حمایت شما نیاز دارد و این که بتوانید حس ناخوشایندی که از بودن در جمع دارد را درک کنید. امیدواریم که تا به اینجای مقاله همسر برون گرا و مطلب همسر برون گرا کیست توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را به شما کاربران عزیز سایت فاطمه پیوسی ارائه کرده باشیم. در ادامه این مقاله در مورد رفتار با همسر برون گرا را برای شما بیان خواهیم کرد.
رفتار با همسر برونگرا
در قسمت قبلی مقاله همسر برون گرا در در مورد همسر بررون گرا کیست صحبت کردیم. در ادامه و در این قسمت از مقاله از سایت فاطمه پیوسی در مورد رفتار با همسر برونگرا مطالبی را برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد. برخی از افراد تصور می کنند که همسرشان باید از لحاظ روحیات و شخصیت کاملا مشابه خودشان باشد و برخی هم افرادی با روحیات متفاوت را برای ازدواج انتخاب می کنند. واقعیت این است که فرقی نمی کند افراد دارای چه روحیات یا تیپ شخصیتی باشند. اگر نحوه برخورد با همسر برون گرا یا درون گرا خودتان را یاد بگیرید و با شرایط سازگار شوید، از زندگی تان لذت بیشتری می برید. البته منظور از سازگاری فداکاری یک طرفه یا نادیده گرفتن نیازهای تان نیست. بلکه باید نسبت به روحیات هم دیگر شناخت پیدا کرده و شرایطی را ایجاد کنید که هر دو از آن راضی و خوشنود باشید. چندین کلید طلایی در مورد رفتار با همسر برونگرا، ممکن است غرغرو بودن همسرتان به دلیل تفاوت های شخصیتی و ناسازگاری با روحیات شما باشد. در ادامه مطلب رفتا با همسر برونگرا چند روش زیر با راه حل های مفیدی برای نحوه برخورد با همسر برون گرا آشنا می شوید که به حل مشکل ناسازگاری روحیاتتان کمک می کند. تقویم مشترک ایجاد کنید، تفاوت برون گرایی و درون گرایی مربوط به نوع کسب انرژی درونی افراد است. درون گرا ها برای شارژ کردن خودشان و به دست آوردن انرژی، نیاز به آرامش و اندکی تنهایی دارند. درحالی که برون گرا ها از بودن میان جمع و مراودات اجتماعی بیشتر انرژی می گیرند. هر از گاهی این نیاز به فاصله گرفتن و دریافت انرژی را یاد آور شوید. بنابراین اگر در طول هفته به پنچ مهمانی دعوت شده اید و نمی توانید این حجم از بودن میان جمع را طاقت بیاورید.
مراودات اجتماعی انرژی زیادی از درون گراها می گیرد. این موضوع را با همسر برون گرا خود در میان بگذارید. ببینید تا چه اندازه می توانید در مهمانی ها شرکت کنید و در عین حـال احساس رضایت داشته باشید (مثلا سه مهمانی)، سپس به اتفاق هم دیگر سه مورد از مهمانی های مهم تر و ضروری را انتخاب کرده و در آن شرکت کنید و از لحظات با هم بودن تان لذت ببرید. شریک زندگی تان را تشویق کنید، در نحوه برخورد با همسر برون گرا که می خواهد زمان زیادی را با دوستان و همکارانش بگذراند، غرغرو و ایرادگیر نباشید. این موضوع یک نکته مثبت برای رابطه تان است. به این ترتیب می توانید مدت زمانی را در تنهایی باشید و دوباره انرژی از دست رفته تان را کسب کنید. در ادامه مقاله همسر برون گرا با ما همرا باشید. همینطور همسرتان با این معاشرت ها سطح انرژی اش برای همراهی با شما افزایش پیدا می کند. تفاوت واکنش به استرس را جدی بگیرید، در مورد نحوه رفتار با همسر برونگرا اکثر افراد روی شکاف معاشرتی تمرکز می کنند. اما در واقع این موضوع فراتر از آن چیزی است که تصور می کنید. برون گراها و درون گراها نسبت به احساساتی مانند خوشحالی، اندوه و غم، ناراحتی و استرس هم واکنش های مختلفی بروز میدهند. مثلا ممکن است، برونگراها بعد از یک مشکل حاد و جدی بیشتر از قبل با دوستان و اطرافیانشان معاشرت کنند و خودشان را با پردازش امور گوناگون مشغول نمایند. در حالی که این واکنشی به استرس درونی شان است. اما در طرف دیگر درون گراها برای بررسی موقعیت پیش آمده و حل و فصل آن به اندکی تنهایی نیاز دارند. نه گفتن همیشه هم بد نیست. بسیاری از معاشرت های اجتماعی که افراد برون گرا در آن حضور دارند برای شان نوعی از سرگرمی محسوب می شود. پس در نحوه رفتار با همسر برونگرا صادق باشید و گاهی با نه گفتن به برخی از دورهمیهایی که جنبه مهم و ضروری ندارند خیال خودتان و همسرتان را آسوده کنید.
به موقع و سنجیده صحبت کردن، ازدواج درون گرا با برون گرا آن قدر هم که فکرش را می کنید عجیب و ناممکن نیست. اگر شما فردی درون گرا هستید و گاهی اوقات با حضور در جمعی احساس می کنید هیچ حرفی برای گفتن ندارید. بهتر است پیش از شرکت در آن جمع قدری موضوعات و سؤالات احتمالی را بررسی کنید. بیش از اندازه سخت نگیرید و تا جایی که دلخواه تان است با دیگران ارتباط برقرار کنید. برون گرایان در چنین موقعیتی بهتر است قدری خویشتن داری کنند. قرار نیست در خصوص هر موضوعی که مطرح می شود شما نیز اظهار نظر کنید. ابراز احساسات به یک دیگر را تمرین کنید. معمولا همسر برون گرا برای ابراز احساسات به یک دیگر مشکلی ندارند. آن ها به راحتی درباره احساسات خود صحبت می کنند و از بیان آن ها واهمه ای ندارند. افراد درون گرا اگر برای انجام چنین رفتاری دچار سختی می شوند. بهتر است این رفتار را با عزیز ترین و نزدیک ترین اشخاص زندگی خود تمرین کنند. شک نکنید کمکم این کار به یکی از عادت های رفتاری شما تبدیل می شود. مهم ترین عامل موفقیت در ازدواج درون گرا با برون گرا درک متقابل است، درون گرایان اغلب اوقات پیش از انجام هر کاری، تامل می کنند. آن ها با تغییر در برنامه ریزی و اتفاقات پیش بینینشده بهشدت مشکل دارند. از طرفی برون گرایان عادت به تامل و درنگ ندارند. آن ها به سرعت تصمیم می گیرند و اهل عمل هستند. درک متقابل در چنین شرایطی ناجی رابطه شما خواهد بود. بهتر است هر دو طرف با توافق یک دیگر مدت زمان مشخصی را تعیین کنند و قبل از تصمیم گیری و هرگونه اقدامی اندکی ایده پیشنهادی را مورد ارزیابی قرار دهند. در این قسمت از مقاله همسر برون گرا مطلب رفتار با همسر برونگرا را برای شما عزیزان شرح دادیم. در ادامه قصد بررسی محاسن همسر برونگرا را برای شما کاربران عزیز سایت فاطمه پیوسی داریم.
همسر غرغرو
با مجموعه فاطمه پیوس یهمراه باشید تا از ویژگی های همسر غرغرو آگاه شده و بدانیم که همسر غرغرو کیست.
محاسن همسر برونگرا
در این قسمت از مقاله همسر برون گرا قصد بررسی مبحث محاسن همسر برونگرا را برای شما عزیزان داریم. پس در ادامه با کارشناسان سایت فاطمه پیوسی همراه باشید. در ابتدا مزایای ازدواج افراد درونگرا با برونگرا را لازم است برای شما کاربران عزیز شرح دهیم. جذب قطب های مخالف، از آن جایی که زوجین ویژگی های رفتاری که در خود ندارند را در فرد مقابل می بینند بسیار برای شان جذاب و خواستنی است. هر یک با دیدن فرد مقابل حس خوب و مهیجی را تجربه می کنند و به تشویق یک دیگر می پردازند. همسر برون گرا از تمرکز و نیروی ذهنی همسرش لذت می برد و و همسر درونگرا از معاشرت اجتماعی و نحوه برخورد همسرش با دیگران به وجد می آید. رسیدن به رشد و کمال، درون گرا و برون گراها می توانند به رشد یک دیگر کمک کنند و صفات مثبت شان را تقویت ببخشند. همچنین بر نقاط ضعف خود غلبه می کنند. برای مثال فرد درون گرا به مرور زمان سعی می کنند همانند همسرش معاشرتی شود و ارتباطات اجتماعی خود را تقویت می کند. همچنین تجارب فرد درون گرا به همسر برون گرا کمک می کند تا بیشتر به کشف درون خود بپردازد. رابطه متقابل و بده بستان، این افراد در موقعیت های مختلف هم دیگر را یاری می دهند و به فعالیت وا می دارند. برای مثال زمانی که فرد درون گرا نمی خواهد در تعاملات اجتماعی شرکت کند همسر برون گرا به راحتی قبول مسئولیت می کند و به جای همسرش این مسئولیت را به عهده می گیرد. در ادامه مبحث محاسن همسر برونگرا معایب ازدواج افراد درون گرا با برون گرا برای شما کاربران عزیز سایت فاطمه پیوسی شرح خواهیم کرد. ایجاد سو تفاهم های متعدد، درون گراها و برون گراها عملکردی متفاوت از یک دیگر دارند که همین موضوع سبب می شود تا بستر سو تفاهم های متعددی ایجاد شود. برای مثال زمانی که فرد درون گرا نیاز دارد تنها باشد همسرش او را سرد و بی عاطفه می بیند. این شرایط سبب دلخوری و نارضایتی از هم میشود. یا در مقابل گاهی برون گرا ها مداوم اصرار به درخواست ابراز محبت از طرف همسر می کنند تا جایی که او کلافه و خسته م یشود. افراد برون گرا تمایل دارند مدام با همسر خود صحبت کنند و از گفتگوی طولانی با او لذت می برند در صورتی که زیاده روی در این امر برای درون گرا سماجت محسوب می شود. این عوامل و مواردی مشابهی مانند این، از جمله دلایل ایجاد سو تفاهم در بین این زوجین م یشود. مشاوره خانواده به کاهش اختلافات و ارائه بهترین راه حل در این زمینه کمک به سزایی می کند. اختلاف های بی پایان بر سر سکوت و شلوغی، برون گراها همواره علاقه مند شلوغی و جنب و جوش هستند اما درون گرا ها در مقابل علاقه به سکوت و تنهایی دارند. نیاز های این زوجین بسیار متفاوت از یک دیگر است تا جایی که چالش های بسیاری برای رابطه شان به وجود می آورد.
برای مثال همسر برون گرا دوست دارد صدای تلویزیون را تا حدودی زیاد کند و مشغول کارهای دیگری شود درحالی که فرد درون گرا در محیط شلوغ تمرکز کافی را ندارد و آشفته می شود. تمایلات اجتماعی متفاوت، درون گرا و برون گراها از نظر ارتباطات اجتماعی تفاوت های بسیاری با یک دیگر دارند. این تفاوت ها منشا بروز اختلافات و بسیاری می شود. برون گراها برای کسب انرژی نیاز به تعامل با اطرافیان دارند این درحالی است که فرد درون گرا تمایل زیادی به شرکت در جمع های متنوع ندارد و این امر اختلاف نظر بین زوجین را رقم می زند. شخصیت افراد دارای ابعاد متنوعی است که درون گرایی و برون گرایی تنها دو نوع از ویژگی های شخصیتی محسوب می شود. خیلی از افراد به طور کامل در یکی از طیف ها قرار ندارند و ترکیبی از ویژگی های برون گرایی و درون گرایی را دارا هستند. اما عنوان شخصیتی روی آن ها قرار می گیرد که غالب رفتارشان باشد. تشخیص دقیق این ویژگی ها توسط رواشناس متخصص به وسیله تست های معتبر انجام می شود. در مشاوره پیش از ازدواج، مشاور با بررسی دقیق خصوصیات شخصیتی و شناخت کامل فرد به زوجین کمک می کند تا با آگاهی بیشتری در این مسیر نامعلوم قدم بردارند. در ادامه مطلب محاسن همسر برونگرا با ما همراه باشید. ویژگی های شخصیتی یک دیگر را مورد تمسخر قرار ندهید، اگر با قاطعیت تصمیم تان را گرفته اید و می خواهید به همه نشان دهید که ازدواج درون گرا با برون گرا می تواند همراه با آینده ای درخشان باشد. پس بدانید و آگاه باشید که هرگز تفاوت های شخصیتی یک دیگر را مورد سرزنش و تمسخر قرار ندهید. بی تردید شما هم به عنوان یک برون گرا از انجام برخی فعالیت ها به تنهایی لذت می برید. آن ها را شناسایی کنید و سعی کنید شما هم اندکی از خلوت و تنهایی خود لذت ببرید. درک واکنش متفاوت همسر بعد از بحث و جدال در ازدواج درون گرا با برون گرا، یکی از محرزترین نشانه های ازدواج درون گرا با برون گرا نوع واکنش آن ها در زمان بحث و درگیری است. معمولا به واسطه این که افراد درون گرا در زمان مشاجره انرژی زیادی را از دست می دهند. نیاز دارند تا مدت زمانی تنها باشند و انرژی تحلیل رفته خود را بازیابی کنند. در حالی که همسر برون گرا همچنان آرام نمی گیرد و مدام از این سوی اتاق به آن سو می رود. بلند بلند فکر می کنند.
چرا که او نیز به دنبال راه حلی برای خاتمه دادن به بحث پیش آمده است. برای بقای رابطه عاطفی خود بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که تضاد های یک دیگر را بشناسید و آن ها را تعدیل کنید. همسر درون گرا مدت زمانی تنهایی و سکوتش را کاهش دهد و به کمک همسرش برود. در مقابل همسر برون گرا تلاش می کند تا بر خود مسلط شوید و به آرامش برسید. واگذار کردن مسئولیت هایی که می دانید همسرتان بهتر از عهده اش بر می آید، انجام این کار نه تنها موجب ارضای نیاز به تایید و جلب رضایت دیگران می شود. بلکه آن مسئولیت با کیفیت بالاتری به سرانجام می رسد. ازدواج زن درون گرا با مرد برونگرا بهتر است یا زن برونگرا با مرد درون گرا، احتمالا با نگاه اول به ترکیب ازدواج زن درون گرا با مرد برون گرا احساس کنید که این ایده ال ترین ترکیب ممکن است. چرا که مرد قدرت و مهارت بیشتری در برقراری ارتباط دارد. از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار است. با بهره مندی از مهارت های ارتباطی اش راحت تر می تواند به پیشرفت شغلی و مالی برسد. با حضور در جمع های مختلف و بیان کردن نظراتش بیشتر از همسرش مورد توجه قرار گرفته و نیاز به تایید شدنش بهتر پاسخ داده می شود. زنان برون گرا همواره به دلیل این که همسرشان چندان میانه خوبی با معاشرت ندارد و اهل رشد و پیشرفت نیست، ناراضی اند. چنین زنانی همیشه تصور می کنند که همسرشان آن ها را محدود کرده و مانعی برای رشد و پیشرفت آن ها هستند. آن سر ماجرا هم مرد درون گرا به دلیل ارتباطات زیاد همسرش و این که همواره کانون توجه هر جمع و محفلی است اظهار نارضایتی می کند. توجه داشته باشید که هیچ نسخه مشخص و اثبات شده ای وجود ندارد. آن چه اهمیت دارد شناخت تفاوت های شخصیتی و تلاش برای درک متقابل است. پس تا می توانید برای شناخت و درک نیاز ها و احساسات یک دیگر زمان بگذارید. امیدواریم که تا به اینجای مقاله همسر برون گرا و متن محاسن همسر برونگرا توانسته باشیم پاسخ تمامی سوالات شما را داده باشی. اما این مقاله همچنان ادامه دارد و در مبحث بعدی نیازهای همسر برون گرا را برای شما کاربران عزیز سایت فاطمه پیوسی بیان خواهیم کرد.
نیازهای همسر برون گرا
در این قسمت از مقاله همسر برون گرا مطالبی را در مورد نیازهای همسر برون گرا برای شما عزیزان آورده ایم. در ادامه با ما همراه باشید. در ابتدا توضیحاتی در مورد از کجا بفهمیم چه تیپ شخصیتی داریم را خدمت شما کاربران سایت فاطمه پیوسی بیان خواهیم کرد. احتمالا برای شما که خواننده این مطلب هستید یا بسیاری از زنان و مردانی که در شرف ازدواج هستند این سؤال ایجاد شده است. حال که تیپ شخصیتی در ازدواج تا به این اندازه پیش بینی کننده کیفیت زندگی زناشویی است. چطور می توانیم پیش از آغاز زندگی مشترک، تیپ شخصیتی یک دیگر را بشناسیم. یکی از رایج ترین و پرکاربرد ترین ابزار های موجود در حوزه شخصیت شناسی تست شخصیت شناسی MBTI است. از آن جاییکه روش نمرهگذاری و تفسیر نتایج تست شخصیت شناسی MBTI آسان و فارغ از هرگونه پیچیدگی خاصی است. به همین دلیل بهکرات برای بررسی کیفیت روابط میان فردی مانند ازدواج مورد استفاده قرار می گیرد. ضمن این که این آزمون این قابلیت را دارد که به شکلی منطقی و به دور از اغراق به پیش بینی آینده روابط بین فردی بپردازد. بنابراین اگر به دنبال ابزاری دقیق و قابل فهم هستید، پیشنهاد می کنیم قدری زمان بگذارید و از طریق تست MBTI به شناخت مناسبی از خود و پارتنرتان برسید. اما برویم سراغ شاخص های اصلی تست MBTI و بررسی کنیم که در صورت عدم وجود تشابه بین تیپ های شخصیتی در ازدواج چه آینده ای در انتظارشان خواهد بود. با انجام تست MBTI از بخش های پنهان و ناشناخته شخصیت خود آگاهی پیدا می کنید. با استفاده از این تست می توان علت تفاوت عملکرد انسان ها را درک کرد. می توان از علایق افراد یا این که از چه چیزهایی بدشان می آید، مطلع شد. این تست ابزاری مفید برای انتخاب آگاهانه شغل و رشته تحصیلی شناخته شده است. بنابراین انجام این تست از اهمیت ویژه ای در شخصیت شناسی افراد برخوردار است. با صرف حدود ده دقیقه و پاسخ به هفت سوال، تیپولوژی شخصیتی خود را بیابید.
چالش های یک زوج درون گرا، برون گرا، یکی از بزرگ ترین چالش هایی یک زوج درون گرا، برون گرا با آن روبرو هستند، یافتن تعادل میان معاشرت و گذراندن وقت است. به طوریکه یکی از آن ها می خواهد در هر مهمانی که به آن دعوت می شوند، شرکت کند، در حالی که دیگری می خواهد در خانه بنشیند یا برای یک شام آرام بیرون برود. این موضوع گاهی موجب ناراحتی طرف مقابل می شود. اما این چالش را به راحتی می توان برطرف کرد. برای این کار، ابتدا باید سطح درون گرایی، برون گرایی هر دو طرف زوج مشخص شود. به این معنی که آیا دو شریک زندگی بیشتر به سمت برون گرایی تمایل دارند یا درون گرایی، دومین راهکار احترام گذاشتن به ویژگی های یک دیگر است. درون گراها و برون گراها ویژگی های فوق العاده ای دارند که می تواند به داشتن یک رابطه و زندگی مشترک غنی کمک کند. و بالاخره سومین راهکار شناخت تفاوت ها، چالش ها و فوایدی است که زوج با آن روبرو می شوند. صحبت در مورد نیازهای یک دیگر، دانستن نیازهای دو طرف زندگی می تواند به نحوه گذراندن وقت آن ها با یک دیگر کمک کند. ممکن است یک شب در مهمانی شام سپری شود در حالی که شبی دیگر در خانه به تماشای فیلم گذرانده شود. همچنین ممکن است شبی یکی از آن ها در خانه بماند تا بخواند، در حالی که شریک دیگر با چند دوست برای خوردن قهوه ملاقات می کند. صحبت کردن زوج ها در مورد نیازهای یک دیگر به آن ها کمک می کند تا دریابند چگونه می توانند با یک دیگر زندگی کنند به گونه ای که به رشد فردی و رشد آن ها به عنوان یک زوج کمک کند.
در ادامه مطلب نیازهای همسر برون گرا با ما همراه باشید. لذت بردن از سکوت، لذت بردن از سکوت ممکن است برای یک برون گرا موضوع جدیدی باشد. از آن جایی که درون گراها برای شارژ شدن به زمانی برای تنهایی نیاز دارند، این موضوع ممکن است این گونه تلقی شود که وی تمایل به صحبت کردن با همسر خود و یا تمرکز بر وی ندارد. اما در واقع این گونه نیست. این موضوع به این معنی نیست که فرد درون گرا، همسر برون گرا خود را نمی خواهد بلکه درون گرا تنها به زمانی برای درون گرایی نیاز دارند. فرد درون گرا ممکن است فقط نیاز داشته باشد که در سکوت تلویزیون تماشا کند، با تلفن خود بازی کند یا کتاب بخواند. این بدان معنا نیست که زوج درون گرا، برون گرا نمی توانند از سکوت با هم و یا گذراندن وقت با هم در حالی که کارهای جداگانه ای را در یک اتاق انجام می دهند، لذت ببرند. بلکه انجام این کار ها درکنار یکدیگر و در سکوت برای مثال کتاب خواندن و یا تماشای تلویزیون می تواند به ایجاد یک پیوند قویتر کمک کنند. پس از سکوت لذت ببر. سازش کلید هر رابطه خوب است، در آخر می توان گفت که سازش کلید هر رابطه خوب است. برقراری روابط عاشقانه میان شخصیت های درون گرا و برون گرا در ابتدا می تواند دشوار باشد. اما اگر یاد بگیرید که سازش کنید، به نیازهای یک دیگر گوش دهید و از شریک زندگی خود حمایت کنید، این روابط می تواند زیبا باشد. برون گراها و درون گراها می توانند تعادل کامل را بین یکدیگر بیابند و آینده ای شاد، سالم و پربار را با هم ایجاد کنند.
اهمیت مشاوره پیش از ازدواج
در این مقاله قصد داریم تا بیشتر به مشاوره قبل از ازدواج و اهمیت آن بپردازیم. همچنین آگاهی در رابطه با رابطه عاطفی بین زوجین از دیگر توصیه های من، فاطمه پیوسی، به شما همراهان است.
سخن پایانی
تفاوت های شخصیتی یکی از مهم ترین مسایلی هستند که زن و مرد در مرحله انتخاب همسر باید به آن توجه داشته باشند. در این زمینه، میزان درون گرایی و برون گرایی طرفین بسیار اهمیت دارد. ساده ترین تعریفی که از درون گرایی می شنویم و عموم مردم این تعریف را برای درون گرایی در نظر می گیرند این است که یک فرد درون گرا ساکت، آرام و منزوی است. حتی گاهی از لفظ گوشهگیر برای توصیف یک فرد درون گرا استفاده می کنند. همچنین، زیاد می شنویم که می گویند یک آدم درون گرا روابط عمومی ضعیفی دارد و نمی تواند با دیگران ارتباط برقرار کند. به عبارت دیگر، درون گرایی در ذهن بسیاری از ما یک تعریف منفی دارد و با کلمات و عبارات منفی درباره آن صحبت می کنیم. حتی خیلی دیده شده که مثلا اگر کودکی در یک مهمانی کمتر از بقیه صحبت می کند و آرام تر است پدر و مادر او از دیگران عذرخواهی می کنند که فرزندشان درونگراست. شما اگر یک سرچ ساده در گوگل انجام دهید با صفحات زیادی مواجه می شوید که تیتر زده اند درمان درونگرایی یا حل مشکل درون گرایی و در مطالب خود می خواهند این مشکل را برطرف کنند. اما درون گرایی مشکلی نیست که به دنبال حل کردن آن باشیم. طیف درونگرایی و برونگرایی، درون گرایی طیفی از شخصیت است. شخصیت افراد طیفی دارد که یک سر آن درون گرایی مطلق و سر دیگر آن برون گرایی مطلق است. البته، عملا کسی وجود ندارد که به صورت مطلق درون گرا یا برون گرا باشد و قطعا همه افراد هر دو ویژگی شخصیتی را دارا هستند. تفاوتهای درون گراها و برون گراها، درون گرایی به این معناست که علایق و دغدغه های یک فرد به احساسات و افکار و دنیای درونی خودش معطوف است. اما برون گرایی برعکس است و در این ویژگی شخصیتی، توجه فرد بیشتر به دنیای بیرون از خود معطوف است. زندگی درونی و ذهنی برای افراد درون گرا خیلی جذاب است و این افراد از خلوت خودشان انرژی می گیرند.
آن ها وقتی با دیگران تعامل می کنند و این تعامل و معاشرت از یک حدی بیشتر می شود انرژی خود را از دست می دهند و خسته می شوند. این در حالی است که افراد برون گرا کاملا متفاوت هستند و از معاشرت با دیگران انرژی می گیرند. ویژگی هایی مانند گرم بودن، اجتماعی بودن، صراحت لهجه، جنب و جوش، فعالیت و داشتن تجربه های هیجانی در افراد برون گرا بسیار بیشتر از درون گراها دیده می شود. در مقابل، یک فرد درون گرا به اصطلاح عوام، خجالتی تر است و تنها بودن را به حضور در جمع ترجیح می دهد. آیا درون گراها و برون گراها می توانند با هم ازدواج کنند، سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که آیا افراد درون گرا می توانند با افراد برون گرا ازدواج کنند یا خیر، برای پاسخ به این سوال ابتدا باید بدانیم که خودمان و طرف مقابل در چه درجه ای از طیف درون گرایی و برون گرایی قرار داریم. ازدواج یک پکیج است و وقتی شما می خواهید طرف مقابل خود را بشناسید تنها یکی از مسایلی که باید در مورد آن دقت داشته باشید ویژگی درون گرایی یا برون گرایی است اما موارد دیگری هم وجود دارد که باید مورد نظر قرار بگیرد و در نهایت براساس یک پکیج تصمیم گیری شود. جایی که بین درون گرایی و برون گرایی مشکل ایجاد می شود، در مورد بحث درون گرایی و برون گرایی افراد جایی به مشکل بر می خورند که مشکلات پایه ای و اساسی دیگری نیز وجود دارد. در این صورت، موضوع درون گرایی و برون گرایی نیز می تواند باعث ایجاد مشکلات بیشتر شود. همچنین، اگر شکاف بین افراد در این موضوع زیاد باشد و فردی در یک سر طیف و طرف مقابل در سر دیگر طیف باشد مشکلات بیشتری به وجود می آید. مثلا آقایی که دوست دارد مرتب در مهمانی ها شرکت کند و مهمانی دهد و تمام روز های تعطیل در حال مسافرت و گردش دسته جمعی باشد، اگر با خانمی ازدواج کند که علاقه زیادی به ماندن در خانه دارد یا مسافرت ها و گردش های دو نفره را ترجیح می دهد، این زوج دچار مشکل خواهند شد. این افراد اگر در مرحله پیش از ازدواج قرار دارند باید بررسی های لازم را انجام دهند و اگر دیدند نمی توانند به نقطه اشتراک برسند بهتر است از ازدواج با هم انصراف دهند.
هر دو طرف باید به خواسته خود برسند، به این نکته توجه داشته باشید که شما قرار نیست از خواسته خود بگذرید و نکته مهم این است که با وجود تفاوت هایی که دیده می شود هر دو طرف باید به خواسته خود برسند اما باید راه و روش درستی را برای این کار انتخاب کنند. در پیش گرفتن روش تکاملی برای حل مساله، یکی از مواردی که همسر برون گرا و درون گرا باید به آن توجه داشته باشند، تصمیم گیری و حل مساله است. آن ها باید با هم قراردادی داشته باشند تا بتوانند حد وسط را رعایت کنند، نه این که همسر برون گرا خیلی عجولانه تصمیم بگیرد نه این که همسر درون گرا خیلی دیر به تصمیم گیری بپردازد. همسران در این موارد باید یک روش تکاملی را در پیش بگیرند و مساله خود را حل کنند. اهمیت سازگاری و پذیرش در رابطه با برون گرایی و درون گرایی، به یاد داشته باشید که سازگاری و پذیرش، بزرگ ترین اصل در ازدواج است. اگر در مرحله پیش از ازدواج هستید موشکافانه دقت کنید و در مرحله ازدواج به پذیرش برسید. یعنی به این باور برسید که من مسئولانه و آگاهانه همسرم را انتخاب می کنم و به پذیرش لازم می رسم و نهایتا با سازگاری زندگی را ادامه م یدهم. اگر درون گرا هستم از همسرم که برون گراست خواهش می کنم که گام های خود را آهسته تر کند اما من هم گام هایم را تندتر می کنم. در این صورت، دو طرف می توانند زندگی بهتر و با تنش های کمتری داشته باشند.