نشانه های همسر لجباز
یکی از ویژگی های منفی و مخربی که بعضی افراد دارند، لجبازی می باشد. با لجباز بودن، نه تنها به خودشان آسیب می رسانند، بلکه روابطشان نیز دچار مشکل می شود. لجبازی همسر در زندگی می تواند برای هر دو طرف بسیار آزار دهنده باشد. درمان لجبازی همسر با توجه به علل به وجود آورنده این خصوصیت اخلاقی متفاوت می باشد. مقابله با لجبازی همسر راه های ویژه خود را دارد. نباید از هر تکنیکی برای درمان لجبازی شوهر یا درمان لجبازی زنان استفاده کرد. در مواردی، مشاهده شده است که لجبازی همسر در زندگی تنها برای ثابت کردن خود به عنوان یک شخص مهم در زندگی بوده است. در واقع گاهی زن و مرد احساس می کنند که موجودیت آنان به عنوان یک انسان مختل شده است. به همین دلیل برای درمان لجبازی همسر، بهتر است ابتدا از ریشه علل این مشکل با کمک مشاوران پیوسی اطلاع دقیق یابید. مشاوران ما، نشانه های همسر لجباز و راه های اصلاح آن را به شما خواهند گفت. در این مقاله ابتدا نشانههای همسر لجباز را شرح می دهیم، سپس به دلیل و ریشه لجباز بودن و راهکارهای درمانی آن خواهیم پرداخت. تا آخر مقاله همراه ما باشید تا بدانید با همسر لجباز چه کنیم و چطور به رفع آن همت گماریم. انعطاف پذیر نبودن یکی از نشانه های همسر لجباز می باشد. همسران لجباز برای زندگی خود، برنامه های خاصی دارند و اگر در این حین، یک نفر برنامه هایشان را بهم بریزد و یا برنامه جدیدی پیش آورد، به هم می ریزند. مقاومت می کنند و حتی شاید عصبانی شوند که چرا طرف مقابل به صورت ناگهانی برنامه ای را اضافه نموده است. در واقع همسران لجباز، انعطاف پذیر نیستند و نمی توانند در شرایط لازم، برنامه هایشان را تغییر دهند. مشاوران وب سایت پیوسی در تحقیقات خود مشاهده نمودند که همسران لجباز با هر کسی که صحبت کنند، همیشه یا بیشتر اوقات فکر می کنند که حق با خودشان است. حتی اگر با رئیس خود صحبت داشته باشند، اشتباهات خودشان را نمی پذیرند و حق به جانب هستند. به همین دلیل در ارتباطات، توانایی درک و همدلی لازم را دارا نیستند. با همسر لجباز چه کنیم؟ در ادامه ی مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت. همسر لجباز و یک دنده، در رابطه عاطفی باید از همه چیز مطلع باشد، اینکه طرف مقابل در کجا قرار می گذارد؟ چرا در لوکس ترین رستوران قرار نمی گذارد؟ چرا این ساعت قرار گذاشته است؟ همه چیز باید تحت کنترل خودشان باشد، یعنی شاید گاهی خودشان محل قرار را عوض کنند تا شما دلخواه آنها رفتار کنید.فاطمه پیوسی برگذار کننده دوره های آموزشی آموزه های توانمند سازی زنان می باشد و در این مقاله از وب سایت فاطمه پیوسی، سعی می کنیم تمام ابعاد دهن بینی را مورد بررسی قرار دهیم. پس اگر ترس از خیانت دارید، در ادامه همراه ما باشید.
یکی دیگر از نشانه های همسر لجباز این است که همه چیز را زیاد تجزیه و تحلیل می کنند و اگر کوچک ترین چیزی با معیارهایشان مطابقت نداشته باشد، فورا بیان به زبان می آورند یا با رفتارشان نشان می دهند. مدام نه می گویند و به فرصت های متفاوت، جواب منفی می دهند چون می ترسند چیزهای جدید را امتحان نمایند و می ترسند که از منطقه امن و آسایش خودشان بیرون آیند. در طول زندگی خود، بسیار کم تغییر می کنند و معمولا روال زندگی و طرز فکر پایداری دارند. هیچ کدام از ما از آینده خود به صورت دقیق اطلاع نداریم، اما همسران لجباز این تصور را دارند که به هر چیزی که فکر کنند، دقیقا به همان و به همان شکل می رسند. اگر آینده آنها، با تصوراتشان متفاوت باشد، ممکن است بسیار سرخورده و افسرده شوند، چون بسیار امیدوار می باشند که به تمام خواسته هایشان و به همان شکلی که تصور دارند، برسند. به دلیل اینکه همسران لجباز، زیاد به خود و افکارشان ایمان دارند، گمان می کنند قضاوت هایشان بسیار درست می باشد. به همین دلیل هر کسی را که ببینند و با او صحبت داشته باشند، زود قضاوت می کنند و به برداشت های خود نسبت به آن شخص یا حتی نسبت به یک اتفاق، ایمان دارند. راه های مختلفی برای اینکه بدانیم با همسر لجباز چه کنیم وجود دارد، می توانیم به سراغ منابع مکتوب رفته و از آنها برای پیدا کردن راه حل کمک بگیریم. البته مشاوران پیوسی نیز انتخاب مناسبی برای دادن این راه حلها هستند. از نشانه های همسر لجباز این است که از لحاظ عاطفی و احساسی در دسترس نیستند و شاید حتی به عزیز ترین و نزدیک ترین افراد زندگی شان هم اجازه ندهند که بیش از حد با آنها صمیمی شده و از راز و رمز زندگی آنها مطلع شوند. آنها به کمتر کسی اعتماد دارندد و معمولا حد و مرزهای زیادی را با دیگران حفظ می کنند. آنها تا زمانی که کاری سود و فایده کلان برایشان نداشته باشد، اغلب آن را انجام نمی دهند. تمایل ندارند کارهای بی فایده یا کارهایی که قرار است در آن شکست بخورند را انجام دهند. آنها به این نوع کارها با این دید نگاه نمی کنند که قرار است تجربه جدیدی کسب نمایند یا چیز جدیدی بیاموزند، بلکه فقط به سود و فایده آن کار توجه دارند. این افراد، انجام دادن کارهای بدون سود را، اتلاف وقت دانسته و از آنجایی که روی وقتشان حساس هستند، اصلا وقت را هدر نمی دهند.
از نشانه های همسر لجباز این است که بر روی اعتقادات خود، بسیار پافشاری دارد و فکر می کند که اعتقاداتش درست تر از دیگران است. او هرگز نمی تواند نظرات دیگران را نیز بشنود. اگر کسی با اعتقاداتش مخالفت داشته باشد، برایش به معنی مخالفت کردن با خودش است. حتی ممکن است که او از افرادی که مخالفش هستند، دوری نماید و کاملا از معاشرت با آنها اجتناب ورزد. برخی از آنها، به این دلیل این لجبازی را دارند که در گذشته زندگی دردمندی داشته اند و برخی از افراد با آنها برخورد بسیار بدی کرده اند. حالا اینها نیز برای تخلیه خشم و خصومت درونی خود، لجبازی می کنند، با دیگران مخالفت می ورزند و حاضر نیستند کمی تغییر کنند و انعطاف پذیر باشند. حال ببینیم که با همسر لجباز چه کنیم. اگر همسرتان لجباز است به او بگویید که بهتر است به حرف دیگران گوش داده و توجه نماید. به او بگویید که مهم نیست که با حرف طرف مقابل موافق هست یا مخالف، بهتر است که به حرف های طرف مقابل گوش دهد. چون باعث می شود چیزهایی که قبلا نشنیده را بشنود و بداند و شانس اینکه با او توافق برسد، بیشتر باشد. همچنین در هنگام صحبت کردن با دیگران، ارتباط چشمی برقرار کند تا ارتباط بهتری با او بگیرد. صحبت طرف مقابل را قطع نکند و اجازه دهد که او تا آخر صحبت کند. خودش را جای طرف مقابل بگذارد تا شرایطش را بهتر درک نماید. در مشاوره هایی که کارشناسان پیوسی به مراجعان خود می دهند، حق به جانب بودن را یکی از نشانه های همسر لجباز عنوان می نمایند. پیشنهاد مشاوران پیوسی به مراجعان این است که به همسران خود بگویند که چرا همیشه فکر می کنید خودتان حرف درست را می زنید، این حق به جانب بودن را فراموش نموده و کنار بگذارید. به خودتان یادآوری نمایید که شما همه چیز را نمی دانید، بلکه همانند دیگران، ممکن است نظرات شما هم گاهی اشتباه باشد. شما دانش کامل را در اختیار ندارید، بلکه هر روز ممکن است چیز جدیدی یاد بگیرید. پس به حرف های دیگران گوش داده و به دانش و همدلی خود اضافه نمایید. در این پاراگراف سعی کردیم، نشان دهیم که با همسر لجباز چه کنیم. همچنین راه های مقابله با این لجبازی را نیز عنوان نمودیم.
عدم اعتماد از دیگر نشانه های همسر لجباز است. مشاوران پیوسی این توصیه را دارند که به این گونه همسران خود بگویید که به دیگران اعتماد نمایند. به آنها بگویید که شاید برخی از افراد از شما قصد سوء استفاده را داشته باشند اما این، یک قاعده و قانون، درباره ی همه افراد نیست. بلکه تنها برخی از افراد، این قصد را نسبت به شما دارند. افراد سمی، قابل شناسایی می باشند و بعد از آن که قصدشان مشخص شد، شما می توانید آنها را کنار بگذارید و از آنها فاصله بگیرید اما نباید نسبت به افراد بیگناه و خوب زندگی، حس بی اعتمادی و بدبینی داشته باشید. اگر به یک سری از افراد اعتماد ندارید یا تصور می کنید که از پس کارهای بزرگ بر نمی آیند، بهتر است به جای اینکه از آنها کاملا فاصله بگیرید، به آنها کارهای آسان را واگذار نمایید. حتی اگر کسی کاری را به موقع انجام نمی دهد، نشانه غیر قابل اعتماد بودن او نیست. بهتر است یک فرصت دیگر به او بدهید و مسئولیتی را به او بسپارید که توانایی انجام آن را داشته باشد. مشخصات همسران لجباز متعدد است، اگر می خواهید بدانید که با همسر لجباز چه کنیم، به خواندن مقاله پیوسی ادامه دهید. قضاوت کردن، از سایر نشانه های همسر لجباز است. به همسر خود بگویید که قضاوت را کنار بگذارد. به او بگویید که این نکته را بداند که ما اطلاعات کامل و کافی از زندگی و شرایط دیگران نداریم و قادر نیستیم دیگران را به درستی قضاوت کنیم. هر موقع قضاوت های عجولانه به ذهنت آمد، به خودت یاد آوری کن که تو طرف مقابل را کامل نمی ناسی و قضاوت هایت، براساس زندگی خودت است و نه دیگری. پس به جای قضاوت عجولانه، به حرف های طرف مقابل گوش بده تا بتوانی قضاوت منصفانه داشته باشی. برای اینکه بدانیم با همسر لجباز چه کنیم، می توانیم از مشاوران معتمد بهره بگیریم. همانطور که توضیح دادیم، لجبازی، ریشه و دلایل مختلفی داشته که بخشی از آن به دوران کودکی مربوط است. بنابراین امکان دارد که درمان آن برای شما آسان نباشد و نیاز به روش های درمانی خاص باشد تا این ویژگی منفی را از ریشه درمان یابد. بنابراین توصیه می کنیم برای درمان لجبازی همسر خود، از روانشناسان پیوسی کمک بگیرید. شما نیز به عنوان همسر، دلیل لجبازی همسرتان را درک نمایید. به دوران کودکی و گذشته او دقت کنید تا دلیل و ریشه لجبازی او را پیدا کنید. سعی کنید لجبازی همسر خود را تحریک نکنید و در مقابل، خودتان هم لجبازی نکنید. چون با این کار، نه تنها مشکلی حل نمی شود، بلکه اختلافات و مشکلات تشدید خواهند شد.
روانشناسان پیوسی به مراجعان خود در مقابل این سوال که با همسر لجباز چه کنیم، می گویند که قدم اول این است که وقتی همسرتان عصبانی است با او بحث نکنید. بحث و دعوا کردن با همسر لجباز در هنگام عصبانیت، کار درست و منطقی نمی باشد، بلکه باعث می شود او بیشتر در مقابل حرف های شما و نظر درست، مقاومت کند و اشتباه خود را قبول ننماید. در شرایطی که هر دوی شما آرام هستید و شرایط صحبت کردن را دارید، او را دعوت نمایید تا به حرف هایتان گوش کند و بعد با هم صحبت کنید. اگر قصد اصلاح رفتار همسر خود را دارید، باید بدانید که از نشانه های همسر لجباز، حساسیت بیش از حد در مقابل شماتت است. هرگز در ارتباط با او، کوچک ترین بی احترامی و توهین نکنید و انگشت اتهام را به سمت او نگیرید. از استفاده نمودن از جملاتی مثل تو این کار را کردی یا تو اینطوری هستی، خودداری کنید. اگر می خواهید بیشتر از این بدانید که با همسر لجباز چه کنیم، توصیه روانشناسان پیوسی این است که با جمله بندی درست با همسر خود صحبت کنید. خود را به جای همسرتان قرار دهید و از تهمت زدن به او در هنگام بحث کردن اجتناب ورزید. اگر او تاکید دارد که حرف خودش درست است و به حرفهای شما گوش نمی دهد، می توانید با گفتن این جمله او را دعوت به گوش کردن به حرف های خودتان بکنید که من ناراحت میشوم وقتی به حرف هایم گوش نمیدهی. به نظرم بهتر است که هر دوی ما همیشه به حرف های همدیگر گوش کنیم تا بهتر یکدیگر را درک کنیم. بعد از اینکه با نشانه های همسر لجباز به میزان کافی اطلاع یافتید می توانید از زوج درمانگر استفاده نمایید. اگر همسرتان فردی لجباز باشد، ارتباط برقرار کردن و گفتگوی سازنده با او بسیار سخت خواهد بود، چون همیشه فکر می کند که خودش نظر و عقیده درست را دارد. در این حالت به شما توصیه می کنیم که با زوج درمانگران پیوسی در ارتباط باشید تا راهنمایی های لازم را ارائه دهند. آنها به شما خواهند گفت که چگونه می توانید ارتباط با همسرتان را بهبود داده و چه کاری می توانید انجام دهید که کمتر لجبازی او تحریک شود.
برای داشتن زندگی مشترک آرام و موفق، داشتن یک سری ویژگی ها و مهارت ها بسیار اهمیت دارد. مهارت هایی مثل داشتن درک و همدلی در رابطه، داشتن مهارت گفتگوی سازنده و خوب گوش دادن از این جمله هستند. متاسفانه برخی از افراد، مثل همسران لجباز، این مهارت ها و ویژگی ها را دارا نیستند بنابراین ارتباط برقرار کردن با آنها و داشتن زندگی مشترک سالم، سخت می شود. تا اینجای این مقاله که توسط کارشناسان وب سایت پیوسی تقدیم شد به این سوال پاسخ داده شد که با همسر لجباز چه کنیم. برای درمان لجبازی، همسر شما باید تمرین کند که دیگران را درک نماید، به حرف های طرفهای مقابل گوش دهد، زود قضاوت نکند و گمان نداشته باشد که همیشه خودش حرف درست را میزند. باید مهارت درک و همدلی در رابطه را افزایش دهد. البته به دست آوردن این مهارت ها، نیاز به درمان تله های روانی و درمان ریشه لجبازی دارد، که به کمک مشاوران پیوسی انجام می شود. اگر خودتان نیز درگیر لجبازی هستید، توصیه داریم که برای درمان آن از روانشناسان بالینی پیوسی کمک بگیرید. اگر هم با فردی ازدواج کردید که این ویژگی منفی و مخرب را داراست، برای بهبود ارتباط با او، می توانید با زوج درمانگران ما در ارتباط باشید.
بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز
از جمله مسائلی که درون خانواده ها کم و بیش قابل مشاهده است، لجبازی بین زن و مرد درباره یک موضوع خاص است. برای همین در این قسمت از مقاله ی پیوسی، بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز بیان می شود. لجبازی در هر زمانی اتفاق می افتد. گاهی اوقات زن یا مرد گمان می کنند که نظرشان کاملا منطقی است و باید پذیرفته شود. در این زمان اگر نظر آنها مورد قبول طرف مقابل واقع نشود، کار به لجبازی می کشد. غرور، اختلاف سلیقه و نداشتن گذشت در بیشتر اوقات زمینه این رفتارها می باشد. می توان گفت که یکی از آثار منفی لجبازی، اختلاف بین زوجین می شود که سلامت روان اعضای خانواده را تهدید می کند. روانشناسان معتقدند همسر لجوج قدرت تصمیم گیری و استقلال فکری مناسبی نداشته و نمی خواهد خواسته های غیر منطقی خود را کنار گذارد. همسر لجباز به نظر دیگران احترام نمی گذارد و تنها خواسته خود را در نظر می گیرد. همسر لجباز نمی تواند، راه حل های مناسبی برای مسائل پیدا کند و توجیه منطقی را نیز نمی پذیرد. هنگام برخورد با مسائل، زن و مرد باید با لحن مناسب با هم صحبت کنند.
زن و مرد هنگام کشمکش باید تعادل و آرامش خود را حفظ نمایند تا موضوع مورد بحث منجر به اختلاف بیشتر نشود. بحث های زناشویی و اختلاف نظرهای همسران، مسالهای است که همه ی زوج ها آن را تجربه خواهند کرد. اما اهداف زوج ها با هم در این میان متفاوت است و گاهی خودشان از این موضوع آگاه نمی باشند.
بعضی از زوجین دوست دارند هر چه زودتر جر و بحث را پایان دهند و دوباره آرامش را به رابطه خود برگردانند، برای همین به هر چیزی برای به دست آوردن آرامش متوسل می شوند. بعضی از زوجین نیز، این بگو مگوها را میدان جنگی تصور می نمایند که باید پیروز آن شوند، برای همین به هر کاری برای پیروز شدن دست می زنند. این افراد با لجبازی تمام بحث را کش داده و نمی خواهند اشتباهات خود را بپذیرند و در برابر هر حرفی جوابی می دهند و در برابر هر عملی، رفتاری از خود نشان می دهند. برخی از زوجین، اصلا نمی دانند که نشانه های همسر لجباز جیست و برخی دیگر راهکارهای مقابله با این معضل را نمی دانند و از نزدیکان، دوستان یا مشاوران پیوسی سوال می کنند که با همسر لجباز چه کنیم. مشاوران ما به شما کمک می کنند تا بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود را پیدا کنید.
لجبازی، خصوصیتی شخصیتی است که افراد را به کارهای بچگانه و تصمیم های غیر منطقی مجبور می کند. لجبازی از این احساس نشات می گیرد که آن فرد فکر می کند که دارد شکست می خورد پس باید قدرت خود را نشان دهد. کمبود اعتماد به نفس و عدم خود باوری و کمبود های درونی گاهی باعث لجباز شدن همسران می شود. شاید بسیاری از شما وقتی لجبازی می کنید از عملکرد خود آگاه نباشید و ندانید در حال لجبازی با همسرتان می باشید. حتی ممکن است که نشانه های همسر لجباز را اصلا نمی دانید. هر رفتاری از انسان ها سر می زند، علتی دارد که با شناخت درست آن می توان از آن جلوگیری نمود. چطور وقتی دل درد داریم، به دنبال علتش هستیم تا داروی مناسبش را پیدا کنیم، برای اینکه بدانیم با همسر لجباز چه کنیم و قبل از اینکه به دنبال پیدا کردن بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود باشیم نیز باید همینطور عمل کنیم. برای برخورد با لجبازی همسرتان، تربیت خانوادگی او را بررسی نمایید. همچنین تجاربی که قبل از ازدواج داشته، مشاهداتش از رفتار والدین، کمبودها و مشکلاتی که در زندگی با آن رو به رو بوده است را کالبد شکافی نمایید. البته وقتی به دنبال علت رفتار نامناسب او هستید، مراقب باشید باعث تحقیر و تخریب او نشوید. تاثیر مشکلات را جدی بگیرید. شکست ها و مشکلات زندگی، تاثیر زیادی بر روحیه فرد می گذارد. ممکن است همسر شما، یک مشکل شغلی دارد که نمی تواند با شما مطرح کند. سعی نمایید تا بفهمید پشت این رفتار نامناسب و لجبازی او چه چیزی نهفته شده است.گاهی میزان خشونت و لجبازی همسر به حدی بالاست که باید از یک مشاور و متخصص مثل مشاوران پیوسی کمک بگیرید. اگر همسرتان راضی شد با شما به مشاور مراجعه کند، کارتان ساده تر خواهد شد. در غیر این صورت باید تنها مراجعه نمایید و بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز را از مشاورین پیوسی دریافت نمایید. حتی گاهی عصبانیت و لجبازی افراد به خاطر کمبود ویتامین، یا کم و زیاد شدن هورمون های بدن است که با دارو درمان خواهد شد.
دلایل لجبازی همسر
لجبازی زن و شوهر، در زندگی مشترک می تواند پیامدها و اثرات منفی بسیاری داشته باشد یا حتی منجر به طلاق زوجین شود. بنابراین دلایل لجبازی همسر را بدانیم و بعد به دنبال بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز باشیم، تا از عواقب آن جلوگیری نماییم. لجبازی نوعی رفتار مقابله مانند است، که در آن همسر برای نشان دادن قدرت و دفاع از خود ابراز می دارد. در واقع می خواهد به فرد مورد نظر نشان دهد که قادر به کنترل و شکست شخص لجباز نمی باشد. یکی از نشانه های همسر لجباز این است که بر روی نظرات و عقاید خود پافشاری دارد و با نظرات دیگران آگاهانه و نا آگاهانه مخالفت می کند. مثالی را در زندگی عادی می زنیم تا بهتر متوجه منظور ما روانشناسان پیوسی شوید. اگر به فرزند دانش آموز خود بگویید که درس بخواند اما او خسته باشد، شاید بدون اعتنا به صحبت شما به بازی ادامه دهد. این کار مصداق لجبازی است، یعنی شما نمی توانید او را مجبور به انجام کاری نموده یا او را کنترل نمایید. لجبازی در زندگی مشترک، آن را با مشکل مواجه نموده و حتی ممکن است که زندگی زناشویی را به بن بست برساند. برای همین بسیاری از زوجها به دنبال این هستند تا بدانند که با همسر لجباز چه کنیم و چطور زندگی خود را از خطر فروپاشی حفظ نماییم.
لجبازی در زندگی زناشویی در واقع همان جنگ قدرت ها ست، که هر کدام از زوج ها خواستار به کرسی نشاندن حرف خود هستند. می توان گفت که یکی از علل شایع مراجعین به دادگاه های خانواده، لجبازی یک یا هر دوی زوجین است که در نهایت منجر به جدایی آنها می شود. برای اینکه از این پایان نامبارک در امان بمانید، مشاوران پیوسی این توصیه را دارند که دلایل لجبازی همسر خود را پیدا کنید و به پیدا کردن بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود همت گمارید. در زوج هایی که شناخت کافی از یکدیگر نداشته و علاوه بر این از نظر خانوادگی، اجتماعی و تحصیلات با هم اختلاف سطح دارند، لجبازی بیشتر مشاهده می شود. به طور کلی لجبازی نوعی رفتار نامطلوب می باشد که به روشهای مختلف خود را نشان می دهد. گریه کردن، فریاد کشیدن، آسیب رساندن به دیگران، ناسزاگفتن و شکستن وسایل از این رفتارها هستند.
نشانه های همسر لجباز را بشناسید تا بهتر با آن ها مقابله نمایید. بی قانونی از این ویژگی ها ست. این شخص کوچکترین اعتنایی به قوانین ندارد. همسر لجباز برای خود قوانین مشخصی دارد و هرجا که به نفع خودش باشد، قانون را اجرا خواهد کرد. از دیگر نشانه های همسر لجباز، زود رنج و حساس بودن اوست. او از دیگران توقع بیش از اندازه دارد، اما در برابر دیگران خود را مسئول نمی داند. در برخی خانواده ها این اتفاق پیش می آید که هر فردی مانند یک کودک رفتارهای بچه گانه از خود بروز می دهد. بحث این نیست که کسی نباید در زندگی زناشویی لجبازی داشته باشد یا اگر کسی لجبازی کرد، دیگر باید قید آن رابطه را زد. بلکه منظور مواقعی است که زوج ها هر دو لجبازی کرده و برای اصلاح رفتار خود هیچ تلاشی انجام نمی دهند. در این وضعیت اختلاف و دعوای همسران شدت می گیرد و زندگی مشترک را به مرز نابودی می کشاند. در این بین، دلایل لجبازی همسر پنهان مانده و همه چیز وخیم تر می شود. در این میان اگر فرزندی هم وجود داشته باشد، با لجبازی والدین آسیب خواهد دید. این فرزندان معمولا به اضطراب مبتلا می شوند. والدین لجباز، اختلافات خود را مانند میدان جنگی می بینند که هرکاری برای پیروزی خود باید انجام دهند. این افراد با لجبازی خود، بحث را کش داده و حاضر به قبول اشتباهات خود نیستند و در برابر هر حرفی، جواب داده و مقابل هر عملی رفتاری از خود بروز خواهند داد. یکی از آثار منفی لجبازی، اختلافات زن و شوهرها است، که به سلامت روانی خانواده نیز آسیب جدی می رساند. فرد لجباز قدرت تصمیم گیری و استقلال فکری مناسبی نخواهد داشت و حاضر به کنار گذاشتن افکار غیر منطقی خود نمی باشد. این شخص احترامی برای عقاید دیگران قائل نمی باشد و تنها خواسته های خود را مهم می داند. این افراد توانایی یافتن راه حل مناسب را نخواهند داشت و حاضر به کنار گذاشتن افکار غیر منطقی خود نیز نخواهند بود.
انتقام، از دلایل لجبازی همسر می تواند باشد. لجبازی نوعی واکنش به رابطه است. در شرایطی که یکی از زوجین از نحوه برخورد و عملکرد دیگریریال راضی نباشد، دچار کمبود محبت از سوی او می شود و به شکل طبیعی درصدد انتقام بر خواهد آمد. در واقع لجبازی، نوعی انتقام جویی است که شخص صدا اعتراض خود را توسط آن به گوش همسر خود می رساند. شخصی که در سالهای اولیه زندگی مشترک، از همسر خود محبت و مهربانی کافی مشاهده نکند، قطعا در دوره میانسالی و بعد از ازدواج فرزندان، تنهایی را تجربه می نماید. بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود را فرا گیرید تا زندگی سعدتمندی را تجربه نمایید. این توصیه کارشناسان پیوسی را به خاطر بسپارید که اولین قدم این است که این سوال را از خود بپرسید با همسر لجباز چه کنیم تا بتوانید به گام های دیگر برسید.
تحمل کردن همسر لجباز
وقتی لجبازی بین زن و شوهر روی دهد، اگر هیچ کدام از آن ها سعی نداشته باشند که این مشکل را بر طرف کنند، زندگیشان رو به تعارض می رود. قضییه وقتی حادتر خواهد شد که در این میان فرزندی هم وجود داشته باشد. در این هنگام، فرزند ممکن است دچار اختلالات اضطرابی شو د. لجبازی از جمله ویژگی هایی است که می تواند در زمان هایی در هر فردی ایجاد شود. در این حالت، فردی که دچار لجبازی شده، همانند یک کودک می شود و حرف حرف خودش است و هیچ چیز جلودار او نخواهد بود. در این زمان، تحمل کردن همسر لجباز مشکل خواهد شد. تنها راه چاره این است که دلایل لجبازی همسر خود را پیدا کنید و با کمک مشاورین خبره ای به مانند روتنشناسان پیوسی بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود را دریافت نمایید. مشاورین ما ، نشانه های همسر لجباز را به شما می گویند و راهنمایی های لازم را برای از بین بردن این خصلت او به شما ارائه می دهند. پس دیگر نگران این موضوع نباشید که با همسر لجباز چه کنیم.
فراموش نکنید که اگر لجبازی در بین یک زن و شوهر روی دهد، به این معنی که مرد یا زن در زندگی متاهلی خود دچار ویژگی منفی لجبازی شود، باید سریع تر برای رفع آن اقدام نمود. لجبازی در زندگی متاهلی، بسیار خطرناکی خواهد بود.
سوالی که برای خیلی از افراد ممکن است ایجاد شود، این است که بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز چیست و اساسا با همسر لجباز چه کنیم؟ از اولین و بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز، در لحظه اول سکوت کردن می باشد. زیرا اگر در برابر این حالت ما هم شروع به نشان دادن خشم کنیم، لجبازی همسر بیشتر می شود. پس در قدم اول سعی نمایید با این رفتار مدارا نمایید. یکی از علت های ایجاد لجبازی، عدم خود باوری و نداشتن اعتماد به نفس کافی است. همسرانی که اعتماد به نفس نداشته و به خودشان باور ندارند، سعی می کنند که اقتدارشان را به صورت لجبازی نشان دهند. مسلم است که تحمل کردن همسر لجباز نیز سخت خواهد بود. عامل دیگری که می تواند در ایجاد این حالت کمک کند، لحن صحبت کردن و گفت و گوی طرفین خواهد بود. برخی اوقات اینقدر لحن صحبت زن یا شوهر بسیار تند و یا با کنایه است، که باعث می شود طرف مقابل لجبازی کردن را در پیش گیرد.
نکات تکمیلی در مورد همسر لجباز
لجبازی، رفتار خطرناکی است که برخی از زوجین به خصوص در سال های اول زندگی مشترک برای نشان دادن قدرت خود به طرف مقابل در پیش می گیرند. آن ها فکر می کنند که اگر در بسیاری از موارد نظر همسر خود را تایید نمایند و مطابق میل همسر خود عمل کنند، دیگر باید تا آخر عمر مطیع محض او باشند. این استدلال اشتباه باعث می شود که برخی از افراد حتی زمانی که می دانند حق با همسرشان است، باز هم مطابق نظر همسر خود رفتار نداشته باشند و به تکرار رفتار اشتباه خود بپردازند، اقدامی که در نظر همسرشان چیزی جز لجبازی تعبیر نمی شود. اما مسئله زمانی بغرنج خواهد شد که همسران این دسته از افراد، مهارتها و بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز خود را بلد نباشند. حتی برای نشان دادن بد بودن این رفتار، آگاهانه مقابله به مثل نموده و با رفتار متقابل سعی نمایند رفتار همسرشان را اصلاح کنند، غافل از این که این کار تنها آتش اختلافات را بیشتر خواهد کرد. بعضی از افراد نیز، سرزنش و ملامت یا قهر و کینه توزی را در برابر همسر لجباز خود در پیش می گیرند. هر یک از این رفتارها، به تنهایی می تواند صمیمیت و عشق را از زندگی مشترک دور کند. اما به راستی نشانه های همسر لجباز و راههای تحمل کردن همسر لجباز شامل چه مواردی است. قبل از هر چیز باید توجه نمود که زوجین در خانواده های متفاوت تربیت شده اند و این تربیت های متفاوت سبب اختلاف نظر بین آن ها خواهد شد. بنابراین اختلاف سلیقه و نظر، یک امر طبیعی بین همسران است. اما برای این که، این گونه از اختلاف نظرها به معضل در زندگی مشترک بدل نشود، توصیه هایی را مشاوران پیوسی تحت عنوان نکات تکمیلی در مورد همسر لجباز عنوان می نمایند. این نکات برای اینکه با دلایل لجبازی همسر آشنا شویم و بدانیم با همسر لجباز چه کنیم، مفید خواهد بود.
نکته ی اول این است که انتظارات خود را از همسرتان تعدیل کنید. همانطور که شما از همسرتان انتظاراتی دارید، او نیز از شما انتظاراتی دارد. بنابراین این امکان وجود ندارد که بدون درنظر گرفتن انتظارات همسر، از او توقع داشته باشید که از شما حرف شنوی کند. نکته ی دگر این است که از یادآوری نقاط مثبت همسر خود غافل نشوید. قبل از اینکه از نقاط ضعف همسرتان صحبت نمایید، نقاط قوتش را یادآوری کنید و قبل از هر انتقادی از او تعریف داشته باشید. همچنین در گفت وگوهایتان عنوان نمایید، همانطور که شما از او انتقاد می کنید او نیز می تواند اشتباهات شما را به زبان آورد. چنین رفتاری باعث می شود، همسرتان شما را آدم منصفی دانسته و پذیرش بیشتری نسبت به حرف شما پیدا نماید. مورد دیگری که در نکات تکمیلی در مورد همسر لجباز باید در نظر گرفت، این است که اعتدال را رعایت کنید. از همسر خود زیاد انتقاد نکنید، زیرا سبب می شود از اهمیت حرف شما کم شود. وقتی حرفی زیاد تکرار شود، از ارزش آن کاسته می شود. پس بعد از یک تذکر، به او فرصت فکر کردن داده و تذکرات خود را به طور مداوم تکرار نکنید. امیدواریم این بخش که تحت نام نکات تکمیلی در مورد همسر لجباز توسط کارشناسان پیوسی نقدیم شد، مفید فایده قرار گرفته باشد.
سخن پایانی
چرا یک زن یا مرد در زندگی مشترک با یکدیگر لجبازی می کنند؟ نشانه های همسر لجباز چه می تواند باشد و بهترین راهکارهای برخورد با همسر لجباز کدامین موارد است؟ پاسخ به این سوالها از دیدگاه های مختلفی بر اساس ریشه و علت مشکل، می تواند مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. یکی از دلایل لجبازی همسر را می توان به نوع شخصیت فرد نسبت داد و بر اساس آزمون های شخصیت، به روش های مختلف می توان به منشا این رفتارها پی برد. گرفتن این آزمونها توسط روانشاسان پیوسی، به شکل حضوری و اینترنتی انجام می پذیرد. لج بازی گاهی به دلیل مسائل محیطی به وجود می آید. در واقع ما از کودکی برای رسیدن به مقاصد خود یاد گرفته ایم که باید لجبازی کرد. نوع تربیت در این زمینه بسیار تاثیرگذار است و آنچه افراد از کودکی آموزش ببینند بر روی رفتار و عملکرد آنها در زندگی متاهلی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. از طرفی همگان می دانیم که تحمل کردن همسر لجباز بسیار سخت بوده پس برای اینکه همسرانمان به روال عادی رفتاری برگردند، باید دست به اقدام زنیم. هدف از نگارش این مقاله نیز همین بود تا قدمی کوچک برای اینکه بدانیم با همسر لجباز چه کنیم، برداشته باشیم. در این مقاله تلاش شد تا اطلاعاتی در رابطه با لجبازی همسر در زندگی و روشهای مهم درمان توسط روانشاسان پیوسی ارائه شود. برای اطلاع از درمان لجبازی همسر و همچنین دریافت نکات تکمیلی در مورد همسر لجباز با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. برای حل این مشکل، موسسه هنر زنانگی و زندگی فاطمه پیوسی به شما توصیه می کند که حتما به مشاور مراجعه کنید. لازم است ابتدا علت وابستگی خود را کشف کرده و سپس آن را درمان کنید. در این راه، ما نیز همراه و یاورتان خواهیم بود. برای شرکت در دوره های آموزشی هنر زنانگی را می توانید با ما همراه شوید.